Plicul Creativ – primul KIT de activități educative și creative pentru copii

Plicul Creativ este o noutate absolută ce se adresează copiilor de grădiniță și școala primară.
Fiecare KIT din cadrul colecției conține 3 proiecte de lucru care vor fi asamblate, lipite, colorate, recreate, ajutându-i pe cei mici în dezvoltarea cognitiv-emoțională și stimulându-le creativitatea și imaginația.

Plicul Creativ este un suport educativ și distractiv, o experiență pentru întreaga familie, copiii se pot juca cu el oriunde, dar cel mai grozav este când o fac împreună cu părinții sau bunicii. În plus, el poate fi baza distracției la orice petrecere de pitici, fascinația este garantată! Este un instrument eficient pentru dezvoltarea activităților de grup, la grădiniță și școală.

Cu ajutorul acestui KIT de activități: CREĂM, POVESTIM, ÎNVĂȚĂM, NE JUCĂM, NE IMAGINĂM, DESENĂM, RECICLĂM, COLORĂM, LIPIM, NE DISTRĂM.

KIT-ul nr.1 „În lumea poveștilor” este dedicat iubitorilor de lectură, micilor actori, scenariști și regizori. Îi ajută pe aceștia să descopere fascinanta lume a personajelor din povești și magia teatrului, prin imaginație, joacă și timp petrecut împreună cu cei dragi. De asemenea, este un instrument valoros care dezvoltă și consolidează relația părinți-copii, educatori-copii, precum și capacitatea de exprimare și interacțiune între cei mici.

Acordăm o grijă specială educației ecologice pentru copii, iar în acest spirit a fost creat KIT-ul cu activități interactive, inedite, speciale. Astfel, părinții nu mai sunt nevoiți să caute soluții și să risipească topuri de hârtie pentru fișe și jocuri. Acum, le au la îndemână și se pot bucura de timp de calitate cu cei mici.

 

Conținut KIT de activități creative nr. 1:

Proiect A – Creează propria carte „Ursul păcălit de vulpe”
· copiii vor găsi 4 scene alb-negru ale cărții și personaje: vulpea, ursul, peștii, țăranul– copiii le colorează, le lipesc și recreează povestea

Proiect B – Creează propriul semn de carte
· copiii vor descoperi un semn de carte din carton și decorațiuni pe care le colorează și le lipesc

Proiect C – Creează propriul teatru cu personaje
· Plicul Creativ devine chiar scenă de teatru după ce se desprinde masca de vulpe pe care am pregătit-o pe fața cutiei
· Personajele: ursul, vulpea și țăranul sunt din carton colorat și vor fi asamblate pentru scena de teatru împreună cu decorul poveștii, copiii vor juca fiecare personaj, iar întreaga poveste prinde viață

*KIT-ul conține și un joc-surpriză

 

 

 

“În cele două luni de izolare, copiii nu s-au mai putut întâlni cu noi în cadrul evenimentelor pe care le organizam de 10 ani pentru ei. Așa că m-am gândit să mă alătur comunității, să pot ajuta. Am strâns toate experiențele pe care le-am trăit împreună cu cei mici și le-am așezat într-un produs special, un KIT de activități educative și distractive: Plicul Creativ. Primul număr din colecție este despre povestea preferată din copilăria fetiței mele, Ana, și una dintre cele mai iubite de cei mici, «Ursul păcălit de vulpe».

Intenția noastră este de a oferi părinților, grădinițelor și școlilor (când se vor deschide) un suport multisdisciplinar, care să îmbine comunicarea cu științele, cu artele vizuale și abilitățile practice. Copiii învață prin joacă, ei cresc cu povești, iar noi le oferim noi modalități de interacțiune cu personajele lor îndrăgite. Până la sfârșitul anului estimăm 5 KIT-uri pe diferite tematici pe care le vom pune la dispoziție copiilor. Cel de-al doilea Plic Creativ și se va lansa pe piață în luna iulie.” a declarat Diana Udrea (owner Casa Veselă Events)

 

Povestea Plicul Creativ s-a născut în timpul celor două luni de pandemie. Mulți copii l-au primit cadou de Iepuraș, ambalat într-un plic cu un design hand-made, realizat cu carioci. Având în vedere feedback-ul pozitiv oferit de către părinți, ne-am propus comercializarea în magazine online și offline în toată țara pentru a ajunge la cât mai mulți copii.

Astfel, era nevoie de sprijinul unei agenții care să creeze identitatea și designul materialelor, cu atenție sporită asupra detaliilor, iar the Syndicate a răspuns DA acestui proiect.

“Cu siguranță este un proiect nou, inovativ și actualizat la nevoile pe care copiii le au acum. Încercăm să suplinim cât de mult posibil lipsa interacțiunii cu colegii de clasă, prietenii de joacă și, în același timp, să «punem în mâna» copilului o activitate benefică pentru dezvoltarea lui. Este o adevărată plăcere să lucrăm pentru proiecte de acest gen și sunt convins că și următoarele ediții ale Plicului Creativ vor demonstra creativitatea noastră.”, a declarat Vali Vernea (Client Service Director și co-owner la the Syndicate)

 

Plicul Creativ a fost lansat pe piață pe 1 Iunie și a fost sărbătorit împreună cu copiii cu diverse întârzieri în dezvoltare, înscriși în Asociația PSI Armonie. Aceștia au primit cu mare bucurie cele 3 proiecte din KIT, au lucrat, s-au distrat și s-au jucat cu terapeuții care le sunt sprijin.

Momentan, puteți găsi Plicul Creativ pe magazinul online vipbebe.ro și în magazinul lor fizic VIP BEBE, în brutăria artizanală Pain Plaisir și la KIDDO Play Academy. În curând, se va lista și pe emag.ro, în librării și în rețeaua Cărturești. De asemenea, suntem în discuții și cu un distribuitor de jocuri și jucării pentru a introduce produsul pe toate magazinele online, dedicate copiilor, cu care acesta colaborează. Plicul Creativ se va putea achiziționa și din spații neconvenționale: băcanii, restaurante, clinici medicale și va fi prezent în toate locurile accesibile celor mici.

În plus, pregătim workshopuri și evenimente pentru copii, cu respectarea condițiilor și restricțiilor impuse, pentru a readuce jocul în viața celor mici!

Pentru o mai mare sustenabilitate a proiectului, ne dorim asocierea brandurilor care intenționează să comunice direct cu targetul nostru – familia. Brandul care a crezut chiar de la început în produs și a devenit partener pentru Plicul Creativ – KIT1 este Asevi.
Din partea lor, părinții primesc cadou o mostră de detergent igienizant pentru pardoseli.
#safetyfirst