the Syndicate celebrează 15 ani de #intelligentcreativity

Linia roșie crește, virează și urcă, niciodată nu se oprește și nu se încurcă. În 15 ani, a cusut fără cusur mii de briefuri, milioane de idei și cel puțin un trilion de pixeli.

Ghidată de #intelligentcreativity în fiecare punct, anul acesta a ajuns la Nostalgia.

Cu un stand etalând elemente nostalgice presărate cu ingrediente moderne și bean bags numai bune de acomodat discuții inspirate, the Syndicate a ales să celebreze 15 ani de #intelligentcreativity într-un context inedit de festival, împreună cu oamenii. Cu toți oamenii.

„15 ani de #intelligentcreativity cer o celebrare pe măsură. Astfel, vom avea o serie de evenimente desfășurate pe tot parcursul anului, în cadrul cărora vom aduce un omagiu creativității. Am început cu Nostalgia, fiind prima agenție de publicitate prezentă la acest festival. Și vom încheia cu încredere în viitorii (cel puțin) 150 de ani.”, Răzvan Vasiloiu, co-owner the Syndicate. 

„Creativitatea nu are vârstă. Întotdeauna trăiește în prezent și privește către viitor, dar rădăcinile solide îi pornesc din trecut. Mă bucur că brandurile pe care le-am creat au rămas alături de noi în tot acest timp, crescând astfel împreună. Putem spune cu mândrie că am pus o cărămidă în construcția peisajului brandurilor contemporane din România. Și este doar începutul.”, Florin Olingheru, co-owner the Syndicate. 

„În 15 ani am învățat, am crescut și ne-am adaptat tuturor contextelor, rămânând independenți în unul dintre cele mai competitive domenii. Am reușit acest lucru conduși de dorința de a rămâne parteneri reali pentru toți clienții noștri, și datorită viziunii inovatoare adânc imprimată în ADN-ul nostru. the Syndicate este despre viitor.”, Valentin Vernea, co-owner the Syndicate.

Breaking news: Am făcut un poster

În advertising se lucreaza din ce în ce mai puține postere. Evenimente și campanii online, promoții, chiar și OOH-uri, ședințe foto, filmări, dar nu postere.

Asa că anul ăsta, de ziua noastră, ne-am făcut cadou un poster. De fapt 2. Ambele ilustrează toate cele aproximativ 75 de branduri pentru care am creat. Sunt un kind reminder al diversității creațiilor noastre, al abilității noastre de a ne adapta.

“La sfârșitul anului trecut, am aruncat toate foile de flipchart care se tot adunau și ne sufocau. Cațiva dintre noi am avut o reținere, speriați de gândul cu atâtea idei entuziasmante vor fi pierdute. Dar acum avem spațiu pentru nou. Avem doar aceste două postere care comprimă pasiunea și munca infuzate în 14 ani de activitate, iar asta ne va inspira oricând ne-am teme că ne părăsește muza.”, spune Florin Olingheru, Creative Director.

 

“Avem si o varianta alb-negru. Exprimă o fărâmă din filozofia the Syndicate, referitoare la modul în care ne privim clienții. Spre deosebire de agențiile mari, care prioritizează în funcție de bugete, pentru noi toți clienții sunt la fel de importanți. Ne asigurăm că toată lumea primește “tratament preferențial”. Și culmea, calculatoarele noastre se închid de cele mai multe ori la ora 18. Nu ne lăudăm, dar după atât de multă vreme e bine să ne mai oprim ocazional și să analizăm cum și unde ne situăm.”, spune Răzvan Vasiloiu, Head of Strategy.

„E încurajator faptul că un business 100% românesc poate funcționa independent atât de multă vreme, mai ales în domeniul publicității. În cei 14 ani am trecut, bineînteles, prin momente mai sensibile, dar am reușit de fiecare dată să ne adaptăm, fără să facem vreun rabat de la calitate. Avem curajul si increderea ca oricare dintre cei 75 de clienți vor spune acelasi lucru.”, spune Valentin Vernea, Client Service Director, the Syndicate.

Plicul Creativ – primul KIT de activități educative și creative pentru copii

Plicul Creativ este o noutate absolută ce se adresează copiilor de grădiniță și școala primară.
Fiecare KIT din cadrul colecției conține 3 proiecte de lucru care vor fi asamblate, lipite, colorate, recreate, ajutându-i pe cei mici în dezvoltarea cognitiv-emoțională și stimulându-le creativitatea și imaginația.

Plicul Creativ este un suport educativ și distractiv, o experiență pentru întreaga familie, copiii se pot juca cu el oriunde, dar cel mai grozav este când o fac împreună cu părinții sau bunicii. În plus, el poate fi baza distracției la orice petrecere de pitici, fascinația este garantată! Este un instrument eficient pentru dezvoltarea activităților de grup, la grădiniță și școală.

Cu ajutorul acestui KIT de activități: CREĂM, POVESTIM, ÎNVĂȚĂM, NE JUCĂM, NE IMAGINĂM, DESENĂM, RECICLĂM, COLORĂM, LIPIM, NE DISTRĂM.

KIT-ul nr.1 „În lumea poveștilor” este dedicat iubitorilor de lectură, micilor actori, scenariști și regizori. Îi ajută pe aceștia să descopere fascinanta lume a personajelor din povești și magia teatrului, prin imaginație, joacă și timp petrecut împreună cu cei dragi. De asemenea, este un instrument valoros care dezvoltă și consolidează relația părinți-copii, educatori-copii, precum și capacitatea de exprimare și interacțiune între cei mici.

Acordăm o grijă specială educației ecologice pentru copii, iar în acest spirit a fost creat KIT-ul cu activități interactive, inedite, speciale. Astfel, părinții nu mai sunt nevoiți să caute soluții și să risipească topuri de hârtie pentru fișe și jocuri. Acum, le au la îndemână și se pot bucura de timp de calitate cu cei mici.

 

Conținut KIT de activități creative nr. 1:

Proiect A – Creează propria carte „Ursul păcălit de vulpe”
· copiii vor găsi 4 scene alb-negru ale cărții și personaje: vulpea, ursul, peștii, țăranul– copiii le colorează, le lipesc și recreează povestea

Proiect B – Creează propriul semn de carte
· copiii vor descoperi un semn de carte din carton și decorațiuni pe care le colorează și le lipesc

Proiect C – Creează propriul teatru cu personaje
· Plicul Creativ devine chiar scenă de teatru după ce se desprinde masca de vulpe pe care am pregătit-o pe fața cutiei
· Personajele: ursul, vulpea și țăranul sunt din carton colorat și vor fi asamblate pentru scena de teatru împreună cu decorul poveștii, copiii vor juca fiecare personaj, iar întreaga poveste prinde viață

*KIT-ul conține și un joc-surpriză

 

 

 

“În cele două luni de izolare, copiii nu s-au mai putut întâlni cu noi în cadrul evenimentelor pe care le organizam de 10 ani pentru ei. Așa că m-am gândit să mă alătur comunității, să pot ajuta. Am strâns toate experiențele pe care le-am trăit împreună cu cei mici și le-am așezat într-un produs special, un KIT de activități educative și distractive: Plicul Creativ. Primul număr din colecție este despre povestea preferată din copilăria fetiței mele, Ana, și una dintre cele mai iubite de cei mici, «Ursul păcălit de vulpe».

Intenția noastră este de a oferi părinților, grădinițelor și școlilor (când se vor deschide) un suport multisdisciplinar, care să îmbine comunicarea cu științele, cu artele vizuale și abilitățile practice. Copiii învață prin joacă, ei cresc cu povești, iar noi le oferim noi modalități de interacțiune cu personajele lor îndrăgite. Până la sfârșitul anului estimăm 5 KIT-uri pe diferite tematici pe care le vom pune la dispoziție copiilor. Cel de-al doilea Plic Creativ și se va lansa pe piață în luna iulie.” a declarat Diana Udrea (owner Casa Veselă Events)

 

Povestea Plicul Creativ s-a născut în timpul celor două luni de pandemie. Mulți copii l-au primit cadou de Iepuraș, ambalat într-un plic cu un design hand-made, realizat cu carioci. Având în vedere feedback-ul pozitiv oferit de către părinți, ne-am propus comercializarea în magazine online și offline în toată țara pentru a ajunge la cât mai mulți copii.

Astfel, era nevoie de sprijinul unei agenții care să creeze identitatea și designul materialelor, cu atenție sporită asupra detaliilor, iar the Syndicate a răspuns DA acestui proiect.

“Cu siguranță este un proiect nou, inovativ și actualizat la nevoile pe care copiii le au acum. Încercăm să suplinim cât de mult posibil lipsa interacțiunii cu colegii de clasă, prietenii de joacă și, în același timp, să «punem în mâna» copilului o activitate benefică pentru dezvoltarea lui. Este o adevărată plăcere să lucrăm pentru proiecte de acest gen și sunt convins că și următoarele ediții ale Plicului Creativ vor demonstra creativitatea noastră.”, a declarat Vali Vernea (Client Service Director și co-owner la the Syndicate)

 

Plicul Creativ a fost lansat pe piață pe 1 Iunie și a fost sărbătorit împreună cu copiii cu diverse întârzieri în dezvoltare, înscriși în Asociația PSI Armonie. Aceștia au primit cu mare bucurie cele 3 proiecte din KIT, au lucrat, s-au distrat și s-au jucat cu terapeuții care le sunt sprijin.

Momentan, puteți găsi Plicul Creativ pe magazinul online vipbebe.ro și în magazinul lor fizic VIP BEBE, în brutăria artizanală Pain Plaisir și la KIDDO Play Academy. În curând, se va lista și pe emag.ro, în librării și în rețeaua Cărturești. De asemenea, suntem în discuții și cu un distribuitor de jocuri și jucării pentru a introduce produsul pe toate magazinele online, dedicate copiilor, cu care acesta colaborează. Plicul Creativ se va putea achiziționa și din spații neconvenționale: băcanii, restaurante, clinici medicale și va fi prezent în toate locurile accesibile celor mici.

În plus, pregătim workshopuri și evenimente pentru copii, cu respectarea condițiilor și restricțiilor impuse, pentru a readuce jocul în viața celor mici!

Pentru o mai mare sustenabilitate a proiectului, ne dorim asocierea brandurilor care intenționează să comunice direct cu targetul nostru – familia. Brandul care a crezut chiar de la început în produs și a devenit partener pentru Plicul Creativ – KIT1 este Asevi.
Din partea lor, părinții primesc cadou o mostră de detergent igienizant pentru pardoseli.
#safetyfirst

HoReca Support

 

 

We gave a voice to the 400.000 people working in restaurants, all worried about their job’s security in the context of a pandemic. We conveyed powerful, creative messages, that were rooted in facts and the employees’ concerns about the situation.

 

 

 

 

 

the Syndicate dirijează noaptea electrizantă a noului Porsche Taycan

Pare ca, incepand cu 2020, viitorul chiar se intampla. Porsche a trecut in era sa electrica, iar cu ajutorul celor de la the Syndicate s-a asigurat ca evenimentul de lansare surprinde grandoarea momentului.

“Ce marca de masina ai spune ca este brandul tau? E un exercitiu de pozitionare util. In ceea ce ne priveste, cu fiecare proiect in care suntem implicati, sunt tot mai sigur ca the Syndicate = Porsche. O vad in pasiunea pentru detalii, in confortul oferit, fiabilitate, viteza. Exemplul edificator vine tocmai din colaborarea cu Porsche Romania. Pare ca totul curge de la sine, iar cele doua echipe lucreaza ca una. Eu nu cred in intamplare, doar in sincronizare.”, Valentin Vernea (Client Service Director, the Syndicate)

“Nu a fost o lansare obisnuita Porsche, pentru ca nu este un Porsche obisnuit. Noul Taycan este un model care va deveni un punct de referinta in istoria marcii. Este o masina dedicata iubitorilor de frumos, performanta si mediu. Alaturi de agentia the Syndicate am avut parte de lansari bune, dar de data asta miza a a fost mai mare. Au ridicat stacheta, si au reusit sa puna in scena un eveniment impecabil, demn de Taycan si fanii Porsche. The soul is now electrified!”, Loredana Matei (Marketing Manager, Porsche)

“Lansarea fiecarui Porsche, alaturi de echipa Interauto, este o onoare si o responsabilitate pe care ne-o asumam, de fiecare data, cu placere si nerabdare. Poate pentru ca, in momentul T0, pluteste un sentiment special care ne cuprinde pe toti.  Momentul in care tot timpul si forta creativa investite, grija pentru fiecare invitat in parte, video-ul de lansare si jocul de lumini, toate creeaza senzatia ca cei prezenti reprezinta un intreg, o familie pe cale sa isi cunoasca noul membru. Cam asa s-a simtit la noi Soul Electrified.”, Mihai Secuianu (Storytelling Architect, the Syndicate).

 

Porsche Romania: the Syndicate a lansat noul Macan, si a fost “THRILING”

Anul acesta a pastrat cateva surprize si pentru final. Asa se face ca, la inceputul lunii noiembrie, noul Porsche Macan a facut cunostinta cu Bucurestiul la un eveniment de lansare pe care si-l vor aminti de fiecare data cand rotile vor atinge asfaltul.

Momentul acestei intalniri exclusiviste a avut loc la Fratelli Studios, si a fost intampinat cu emotii si aplauze de catre iubitorii de Porsche din Romania. Noaptea invitatilor a fost guvernata de optiuni la fiecare pas. the Syndicate le-a oferit celor prezenti ocazia de a alege “thrilling”, indiferent daca in calatoria lor cauta aventura, distractie sau viteza.

“Orasul te surprinde, te provoaca, iar Porsche Macan este cel mai bun instrument de navigare a sa. Acesta reuseste sa se adapteze, atat dorintelor posesorului, cat si drumului. Am transformat Fratelli Studios, pentru cateva ore, intr-o jungla urbana, in care invitatii nostri s-au lasat sedusi de provocarea de a o cuceri.” Valentin Vernea, Client Service Director, the Syndicate

“Traim intr-o era in care sentimentul ca timpul sta in loc este pe cale de disparitie. Drept urmare, suntem mereu in miscare, si acceleram din ce in ce mai tare. Suntem inconjurati tot mai mult de content video, pentru ca ne vorbeste pe limba noastra (dinamica). Asa ca avem ocazia de a spune povesti frumoase in moduri cu adevarat inaltatoare, prin intermediul unor ecrane LED. Aceasta lansare a reusit sa surprinda esenta noului Porsche Macan, ce consta in combinarea utilitatii SUV-ului cu fiabilitatea si performanta unei masini sport.” Mihai Secuianu, Video Producer, the Syndicate

“Este intotdeauna o placere sa vezi cum creativitatea se imbina cu tehnicul pentru un spectacol memorabil. Alaturi de agentia the Syndicate, am transformat lansarea noului Porsche Macan intr-un exemplu de best practice, in care sunetul, video, luminile, toate lucreaza impreuna, perfect sincronizate, pentru a oferi o experienta imersiva.”, George Stirbei, Mobile Events

The Syndicate a lansat un an de succes pentru Herbalife Nutrition

The Syndicate a fost alaturi de Herbalife Nutrition Romania pentru a da startul in forta unui nou an.
Ambele echipe si-au unit energia, creativitatea si entuziasmul pentru a organiza un eveniment memorabil care sa lanseze un an de succes.

Scopul principal al evenimentului a fost acela de a sarbatori performantele realizate in anul precedent si a motiva forta de vanzari, reprezentata de distribuitorii independenti Herbalife Nutrition. Toate momentele au fost gandite sa inspire si intreaga echipa sa lucreze impreuna pentru a-si construi un viitor mai bun. Conceptul evenimentului a fost inspirat de cuvintele cheie ale anului 2019 pentru Herbalife Nutrition – pasiune, excelenta si performanta. Fiecare moment din cadrul KickOff 2019 a fost gandit astfel incat sa ofere o experienta unica participantilor, utilizand elemente de scenotehnica de ultima generatie.

 

 

The Syndicate a lansat un an de succes pentru Herbalife Nutrition

“Ne-am propus sa organizam mai mult decat un eveniment, am vrut sa cream un context in care participantii sa se poata bucura de realizarile si reusitele profesionale si personale, dar, in acelasi timp, din care sa isi poata lua resursele pentru a evolua in continuare. Cu alte cuvinte, un cadru in care lumina este pusa atat pe echipa si pe ideea de colaborare cat si pe individ si pe contributia personala a fiecaruia.”, a declarat Valentin Vernea (Client Service Director, the Syndicate).

Syndicate sarbatoreste 10 ani

Totul a inceput cu un punct. Rosu. Apoi, a fost linia, trasata prin mii de idei, zile de munca, si proiecte care au intarit-o. De 10 ani, linia rosie isi continua drumul, perfect drept, vertical, iar the Syndicate vrea sa ciocneasca pentru asta. Cu un pahar de vin rosu, bineinteles.

Cu ocazia implinirii a 10 ani de experienta, in cadrul evenimentului Smart Drinks of Bucharest, the Syndicate lanseaza pe 18-19 octombrie, Le Syndicat, primul “vin de la campagne publicitaire”. Pretul vinului publicitar este unul intrigant: 10.000 de euro.

Insa, la pachet cu licoarea, despre care the Syndicate spune ca este savuroasa, vine si o campanie integrata. Altfel spus, cu 10.000 de euro poti cumpara o campanie creata de profesionisti si sa ciocnesti un vin bun, la sfarsit, pentru succesul ei.

“De la inceput, filosofia noastra, viziunea noastra in constructia de campanii si branduri, a fost schimbarea unei paradigme depasite, mutarea liniei de la orizontala la verticala, schimband intelegerea ATL/BTL in Before-the-Line/After-the-Line. Linia noastra este rosie. Ca vinul. De cand ne stim, succesele the Syndicate au fost sarbatorite prin vin, intamplator sau nu, rosu. De ziua noastra, am simtit ca toate aceste elemente pot alcatui un cupaj perfect. Asa ca, dupa 10 ani, linia noastra ramane imprimata si pe brandul nostru de vin. ”, Razvan Vasiloiu, Co-owner, the Syndicate

“Acest vin reprezinta esenta a 10 ani de munca si pasiune dedicati publicitatii. Am cultivat cu grija, ne-am adaptat, am inovat, iar acum am cules roadele. Astazi, avem 6 divizii specializate (Architecture, Community, Digital, Entertainment, Identity, Sales-on), si mai multa energie ca oricand. Le Syndicat marcheaza noi inceputuri, pentru care suntem pregatiti si entuziasmati ca in prima zi. ”, Florin Olingheru, Co-owner, the Syndicate.

“Dupa mult timp petrecut in agentii si nu numai, si dupa multe bariere impuse de-a lungul vremii, ne-am adunat cativa oameni, si am hotarat sa facem publicitate in felul nostru, unul real si corect. Visam atunci sa fie locul in care sa simtim placerea de a lucra, de a invata, si de a construi fara limite. Ne-am dorit sa fim reali parteneri pentru toti clientii nostri, nu simpli executanti, pentru ca am vrut sa contribuim cu adevarat la brandurile si campaniile lor. 10 ani mai tarziu, ma pot mandri ca e exact cum ne-am imaginat.”, Valentin Vernea, Co-owner, the Syndicate

le-syndicat-iqads-cover-800

Cand Syndicate pune pate Bucegi, pune cu varf

Esti in bucatarie. Ai o cutie de pate Bucegi in mana dreapta. Incepe si iti umbla mintea… Se duce dupa rosie, sa o tai foarte subtinre. Sau se intoarce cu niste castraveti. Sau mustar. Sau cu toate trei, de ce nu? Pana la urma tu stii mai bine ce se potriveste cu ce. Insa, de acum, s-ar putea sa regandesti o parte din “reteta”: cand pui pate Bucegi, pune cu varf!

La fel ca cele trei personaje create de cei de la the Syndicate pentru cea mai noua campanie de imagine pate Bucegi. Spoturile TV ii surprind pe cei trei chiar din momentul In care isi incep ritualul din bucatarie,  culminand cu un indemn la un nou obicei (pe care cei mai pofticiosi dintre noi il aveam oricum de mult): Cand punem, sa punem cu varf.

“Totul a pornit de la dorinta clientului de a ne concentra mai mult pe produs, si de a evita cliseele cu familii fericite la masa. Ceea ce ne-a facut pe noi fericiti in agentie. A trebuit sa gasim ceva care sa i se potriveasca manusa liderului din categorie. Asa ca am cautat o poveste despre pofta. Si ce obicei tradeaza mai bine pofta suprema, daca nu instinctul de a pune cu varf? Si ce brand poate vorbi mai bine despre pofta si varfuri, daca nu pate Bucegi? Dupa ce-am testat teoria pe cateva felii cu pate, am mers mai departe si am creat trei personaje cu personalitati contrastante si cu ritualuri de preparare diferite in bucatarie, dar unite in varf. Uniti prin varf si pofta am fost si toti cei care am lucrat la acest proiect. Iar dedicarea unor minti pofticioase chiar se poate vedea in fiecare dintre cele trei spoturi. ”, Ovidiu Anghel, copywriter, the Syndicate

“Am reusit sa gasim o platforma de comunicare ownable pe care se va putea ‘pune cu varf’ pentru foarte mult timp.”, Razvan Vasiloiu, Head of Strategy, the Syndicate.

Spot TVC 1

Spot TVC 2

Spot TVC 3

Syndicate si Syngenta deschid Clubul National de Fitofarmacii

Vanzatorii din traditional trade sau retail, farmacistii, se bucura cu totii de o multitudine de programe ce le pot aduce premii sub diferite forme. Pana recent, fitofarmacistii nu au beneficiat de acelasi tratament avantajos. Asta pana cand, in urma unui brief al celor de la Syngenta, the Syndicate a unit fitofarmacistii sub “acoperisul” Clubului National Pentru Fitofarmacii.

Oricine poate adera la Clubul National Syngenta Pentru Fitofarmacii. Dar ca orice club care se respecta, cei care vor sa intre trebuie sa urmeze un ritual de initiere. Un client misterios a dat tarcoale fitofarmaciilor si a interactionat cu vanzatorii. Oricine a recomandat Syngenta in perioada campaniei a intrat automat in clubul nostru si a fost recompensat. Odata intrati in Clubul Syngenta, au putut aduce premii substantiale fitofarmaciilor in care lucrau, raspunzand corect la chestionarul clientului misterios.

“In urma research-ului, ne-am dat seama ca fitofarmacistii sunt in contact cu firmele producatoare mult mai putin decat si-ar dori. Printre putinele momente in care acestia interactioneaza cu brandul se afla doar cel in care compania lipeste un poster. De aceea, am realizat un concept care sa ii faca sa se simta inclusi si un program simplu care sa le ofere avantaje reale.”, Valentin Vernea (Client Service Director, the Syndicate).

 

Syndicate si Securitas, o colaborare armonioasa

In perioada 7 mai – 5 iunie, in 15 centre culturale din tara, turneul Stradivarius a raspandit voie buna in acorduri de vioara. Turneul are loc de 9 ani, Securitas este partener de incredere de 8, iar the Syndicate se ocupa de comunicarea acestui parteneriat incepand cu anul acesta.

Conceptul realizat de the Syndicate vorbeste despre omul din umbra care contribuie la succesul oricarui proiect. Scopul acestuia nu e sa iasa in fata, ci sa ii ajute pe cei cu o misiune sa o duca la bun sfarsit, indiferent de problemele cu care se confrunta.

“A fost un proiect mai putin obisnuit, fata de cele cu care ne confruntam zilnic. A devenit rapid un proiect de suflet, datorita spiritului de echipa si seriozitatii clientului. Securitas apara oameni, institutii, dar si valori. Practic, sunt protectori ai culturii. In acest context, am simtit ca ne aducem si noi aportul la promovarea valorilor reale. ”
Florin Olingheru (Creative Director, the Syndicate).

the Syndicate a dezvoltat campania integrata sustinuta in mediul online, social media, presa scrisa, indoor si proiecte neconventionale.

main-visual-securitas-a4-fulllift-full

FOX mezeluri – the Syndicate – agentia de publicitate care creeaza pofta de Fox

Vremea casatoriilor aranjate a trecut de mult, dar in bucatarie acest obicei dainuie si da nastere celor mai delicioase mese. Dovada este in cel mai nou spot semnat the Syndicate, agentia care le-a facut lipeala salamului sandwich toast de la Fox cu painea toast.

Spotul este un rollercoaster de beauty-shot-uri sustinut de muzica si efecte alese atent, pentru a reda cat mai fidel aceasta idila din care a rezultat un sandwich irezistibil. Brief-ul a fost “pofta”, iar the Syndicate a livrat mai ceva ca o firma de “food delivery”.

““Sunt ca soarele si luna” sau “se potrivesc ca sarea si piperul” nu sunt neaparat cele mai bune comparatii atunci cand vorbim despre iubire adevarata. Soarele cam alearga luna. Sau invers. Sarea cu piperul au sens doar in cadrul unui preparat, deci ar fi o relatie mai… moderna. Diferentiatorul salamului sandwich toast de la Fox este forma perfecta pentru sandwich. Prin urmare, “sunt ca painea toast si salamul Fox” este la fix, chiar daca nu suna romantic. Asa am ajuns sa cream o poveste savuroasa despre dragoste la prima deschidere a frigiderului.”, Ovidiu Anghel  (Copywriter & Sandwich Enthusiast, the Syndicate).

fox mezeluri sandwich

Spot TVC

Syndicate si Domestos nu dau sansa microbilor

Sfarsitul lui 2015 a surprins si finalul „Sustine igiena de 10”, o campanie Domestos, in cadrul careia agentia de publicitate the Syndicate s-a ocupat de o parte dintre executiile ATL, dar si BTL.

Campania a avut rolul de a atrage atentia asupra importantei igienei si a dezvoltarii armonioase a copiilor intr-un mediu curat.

Una dintre tacticile gandite si dezvoltate de agentia the Syndicate a constat in amplasarea unui „crime scene” al microbilor rapusi de Domestos in AFI Palace Cotroceni si in sediul Unilever, o butaforie curajoasa si inedita care a reusit sa atraga atentia asupra campaniei.

“Dintotdeauna, misiunea Domestos a fost aceea de a distruge microbii de pretutindeni, lasand in urma un mediu curat, perfect igienizat.

Avand in minte acest lucru, am considerat ca este momentul oportun pentru a duce mai departe atat rezultatul, cat si ideea de rapunere a microbilor. Astfel, am transformat AFI Palace Cotroceni intr-o scena a crimei, unde au putut fi vazute urme ale microbilor trasate de criminalisti, pe podea, alaturi de indemnul “Treceti! Zona igienizata.”, Ovidiu Anghel  (Copywriter, the Syndicate).

Campania s-a bucurat de notorietate, fiind comunicata in diverse medii, precum TV, in-store si online.

domestos-making-of-1b-cover-800

Syndicate va prezinta Alexander Gin

Am primit un brief de la Alexandrion: “Facem un gin, dar nu oricum – va fi singurul gin din Romania produs exclusiv din distilat. Nu avem esente artificiale, iar ienuparul chiar este ienupar, nu un inlocuitor al acestuia. Aroma sa se obtine in mod direct, nu prin adaugarea ulterioara a unor esente”

Si asa incepem sa lucram pentru Alexander Gin, un produs Alexandrion Grup Romania (liderul pietei producatorilor locali de bauturi spirtoase si partenerul the Syndicate de peste 2 ani) pe baza unei povesti de productie unice.

“Ce ziceti daca am avea o sticla neagra, lucioasa?”, vine intrebarea de la Alexandrion.

“Suna bine, dar ne obliga la o eticheta (pentru ca asta-i primul pas) premium, in care trebuie sa integram principalele elementele intrinseci ale produsului”, raspundem noi, visand deja la o eticheta eleganta.

“Bun, asa facem!”

Ce-a iesit?

Alexander Gin Distilat se inscrie in categoria bauturilor Alexander, completand familia unor produse deja consacrate. El este rodul unei cautari cu final fericit in care gustul inedit s-a imbinat cu un „ambalaj” aparte: o eticheta ivoire pe o sticla negru lucios. Ne-am dorit ca imaginea ginului sa surprinda cat mai fidel calitatea acestei bauturi dedicate pasionatilor pentru gust si ne-a si iesit.

Sedinta foto pentru sticla si cocktail-urile special create cu aceasta ocazie ne-au uimit printr-o demonstratie de versatilitate si originalitate a produsului. In acelasi timp, modul natural si personal in care s-a integrat partea de comunicare gandita ne-a confirmat faptul ca am facut o treaba buna.

Alexander Gin Distilat este, cu siguranta, o noutate curajoasa pentru piata de bauturi alcoolice din Romania.

ad-gin-alex-50x70-full

Syndicate adauga Omega Pharma la portofoliu

the Syndicate a castigat un client nou-nout din domeniul farmaceutic. Si nu oricare, ci Omega Pharma. Inceputul colaborarii nu a fost nicidecum latent.

In curand, farmaciile, strazile si televizoarele vor fi asaltate de campanii pentru branduri active din punct de vedere al comunicarii precum Vitamax, Ascovit si Panthenol.

Nu au fost uitate nici produsele mai putin prezente in diverse medii de comunicare. Cei de la the Syndicate au vorbit, planuit si creat, iar acum urmeaza sa readuca la viata promovarea pentru Calmogen, Paranix si multe alte branduri, marca Omega Pharma.

“De-a lungul timpului am ajuns sa cunoastem foarte precis ce presupune creatia si strategia in domeniul farmaceutic. Ne mandrim cu proiecte de succes pentru numeroase branduri de profil, precum Farmexpert, Vivat si Minifarm. Am fost bucurosi si mai mult decat pregatiti sa punem la dispozitia uneia dintre cele mai importante companii farmaceutice din Romania experienta si abilitatile noastre.”, a declarat Valentin Vernea (Client Service Director – the Syndicate).

desprei-noi-1-cover-800

Syndicate spune povestea Tullamore D.E.W.

Irlandezii sunt un popor de oameni dedicati. Adauga o doza serioasa de pasiune in literatura, sport, politica, dar si in distractie. Pe scurt, se dedica trup si suflet orice ar face. Unul dintre ei, D. E. Williams, este astazi omagiat prin intermediul unui whiskey irlandez fin, introdus pe piata inca din 1829: Tullamore D.E.W.

the Syndicate nu s-au ales doar cu un client nou in portofoliu, ci si cu o poveste frumoasa despre ambitie, inovare si succes, care trebuie manuita cu grija si creativitate pe masura. Prima incercare a fost sarbatorirea St. Patrick’s Day in 7 orase din tara si, ce ocazie mai buna de a insufla oamenilor spiritul irlandez, daca nu Ziua Nationala a Irlandei?

Mecanismul a fost simplu: savurezi un pahar de whiskey Tullamore D.E.W, primesti o moneda norocoasa, care iti aduce premii irish. the Syndicate a plusat si cu patru “irlandezi”, care au adus voia buna in barurile din Bucuresti si au vestit St. Patrick’s Day, petrecand cot la cot cu cei prezenti.

“Sa lucram pentru un brand cu o poveste savuroasa in spate este o placere. Daca vorbim despre un produs ambitios, rebel si distractiv, atunci devine un real deliciu creativ. Am reusit sa surprindem personalitatea irlandeza a Tullamore D.E.W in conceptul nostru de comunicare, strigand cu fiecare ocazie “Glasses up!””, marturiseste Vali Vernea (Client Service Director, the Syndicate).

Campania a cuprins elemente de branding in Horeca, teasing campaign si promovare online.

Teaser video

glasses-poster-promo-50x70-01-full