Syndicate va prezinta Alexander Gin

Am primit un brief de la Alexandrion: “Facem un gin, dar nu oricum – va fi singurul gin din Romania produs exclusiv din distilat. Nu avem esente artificiale, iar ienuparul chiar este ienupar, nu un inlocuitor al acestuia. Aroma sa se obtine in mod direct, nu prin adaugarea ulterioara a unor esente”

Si asa incepem sa lucram pentru Alexander Gin, un produs Alexandrion Grup Romania (liderul pietei producatorilor locali de bauturi spirtoase si partenerul the Syndicate de peste 2 ani) pe baza unei povesti de productie unice.

“Ce ziceti daca am avea o sticla neagra, lucioasa?”, vine intrebarea de la Alexandrion.

“Suna bine, dar ne obliga la o eticheta (pentru ca asta-i primul pas) premium, in care trebuie sa integram principalele elementele intrinseci ale produsului”, raspundem noi, visand deja la o eticheta eleganta.

“Bun, asa facem!”

Ce-a iesit?

Alexander Gin Distilat se inscrie in categoria bauturilor Alexander, completand familia unor produse deja consacrate. El este rodul unei cautari cu final fericit in care gustul inedit s-a imbinat cu un „ambalaj” aparte: o eticheta ivoire pe o sticla negru lucios. Ne-am dorit ca imaginea ginului sa surprinda cat mai fidel calitatea acestei bauturi dedicate pasionatilor pentru gust si ne-a si iesit.

Sedinta foto pentru sticla si cocktail-urile special create cu aceasta ocazie ne-au uimit printr-o demonstratie de versatilitate si originalitate a produsului. In acelasi timp, modul natural si personal in care s-a integrat partea de comunicare gandita ne-a confirmat faptul ca am facut o treaba buna.

Alexander Gin Distilat este, cu siguranta, o noutate curajoasa pentru piata de bauturi alcoolice din Romania.

ad-gin-alex-50x70-full